Over ons

Even iets over onze vereniging:

Wij spelen / trainen elke donderdagavond van 20.30 tot 22.00 uur. Er staan 6 tafels ter beschikking zodat ook iedereen lekker kan spelen.
We denken dat we de goedkoopste binnensportvereniging van Grubbenvorst zijn.

Onze contributie bedraagt:

  1. Basislidmaatschap met deelname aan trainingen en recreantentoernooien € 50,00
  2. Lidmaatschap met deelname aan trainingen, recreantentoernooien én competitie € 70,00

Heb je nog steeds belangstelling? Neem dan contact op met:

Hans Werkman
Tel. 077-327 0200

Hij zal je ook graag de eerste keer meenemen zodat je niet hoeft te zoeken waar je zijn moet.
Nogmaals: we zien je graag op onze trainingsavond.

 

Een stukje geschiedenis over de tafeltennisvereniging:

Sinds Augustus 2012 noemen wij ons Tafeltennisvereniging Grubbenvorst (TTVG).

Tafeltennisclub RTC de Zwaan’96 is opgericht in 1996 door enkele enthousiaste tafeltennisspelers met de bedoeling de tafeltennissport in Grubbenvorst te promoten. De R. staat voor Recreatief. Dit staat bij ons voorop. Het lekker kunnen spelen op een ontspannen manier is voor ons belangrijker dan het op hoog niveau presteren.

Op dit moment spelen we met vier team’s in de recreantencompetetie. RTC de Zwaan’96 en Lotak spelen samen onder de naam Zwalocom in de recreantencompetitie.

De speelavond is op donderdagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur in sporthal ‘t Haeren. Er kan op 6 tafels worden gespeeld. Ons seizoen loopt van augustus tot juni. Als shirtsponsor hebben we ons eigen lid Hans Werkman van PLASTIWERK B.V.te Grubbenvorst. Hans maakt werk van plastic.

Op dit moment heeft TTVG 10 aktieve leden en zijn we op zoek naar versterking. Bij ons speelt iedereen tegen iedereen. De min.leeftijd is gesteld op 16 jaar.

Het bestuur is als volgt samengesteld:

Voorzitter: Wiel Gerits
Secretaris: Hans Werkman
Penningmeester: Peter Baltussen

R.T.C.de Zwaan is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (onder nummer 12038873) en is lid van de NTTB, de Nederlandse Tafeltennis Bond afd.Limburg, die een eigen recreantenafdeling besturen, dus niet direct afhankelijk zijn van het hoofdbestuur. Dit brengt financiële voordelen met zich mee voor de aangesloten recr.clubs.

Onze clubkas wordt ieder jaar aangevuld door werkzaamheden tijdens de Pinkstermarkt.

Heb je zin om ook eens vrijblijvend een balletje te slaan, kom dan gerust eens aan in ’t Haeren. Het verplicht je tot niets

Delen